Kerstvakantie lastminute

Wil je op het laatste moment toch ergens anders Kerst gaan vieren? Boek een kerstvakantie last minute. Even helemaal ertussenuit met je gezin of je hele familie. Weg met de sleur van je eigen huis en de verplichte familiebezoeken. Dit jaar vier je Kerst heel anders, op een toplocatie. In een prachtige vrijstaande villa met extra luxe voorzieningen. Of om de donkere periode meer kleur te geven, in een vakantiepark waar van alles te doen valt. Wie weet gaan het sneeuwen en zit jij met Kerst op een prachtige plek knus in je eigen vakantiehuisje. Lees hier welke spannende mogelijkheden er zijn en hoe je een prima onderkomen boekt tegen prima prijzen. 
 

Je kerstvakantie last minute boek je bij:

Een vakantiepark maakt jouw Kerst mooier dan ooit

Als je gek bent op Kerst, dan wil je daar een extra impuls aan geven. Vier het op een groot vakantiepark dat helemaal met jou meegaat in de viering van het seizoen. Sommige parken worden uitgebreid voorzien van lampjes, kerstbomen en slingers. En natuurlijk heb je de kans om de Kerstman zelf tegen te komen. Superleuk voor jou en je kinderen natuurlijk. Zeker als je een bungalow boekt op een park waar lekker veel te doen is. Genieten van jacuzzi’s en warm water in het tropische zwemparadijs bijvoorbeeld. Of een weekend of weekje lang heerlijk eten in de horecavoorzieningen van jouw park. Of gebruik je huisje als startpunt voor een magische vakantie vol uitjes. Bezoek Duitse kerstmarkten of Franse chateaus in de sneeuw. Ga fonduen, steeengrillen of à la carte genieten in de lokale restaurantjes. En geniet van een sprookjesachtige omgeving van attractieparken die in een wintersfeer gehuld zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wat wil jij doen deze Kerst?

Sommige mensen zijn dol op Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling. Anderen kunnen het seizoen wel schieten. Het openbare leven ligt stil, de scholen zijn dicht, het is koud en donker, je raakt uit je werkritme. Ondertussen moet je duur eten bestellen en kerstkaarten versturen. Geen wonder dat veel mensen na Oud en Nieuw opgelucht adem halen, als alles weer normaal is. Jij kan dit jaar het patroon doorbreken door een huisje te boeken op een bijzondere locatie. Kies voor een villa met jacuzzi en sauna in de Ardennen, en vier Kerst tussen de rotspartijen en het wild. Ga naar de kust en maak een lange strandwandeling, zonder dat je de standaard kerstfilms hoeft te kijken. Of boek een natuurhuisje ergens in Duitsland, waar de kerstbomen gewoon rond je bungalow groeien. Dit jaar lekker geen standaard Kerst voor jou!

Beleef een geweldige kerstvakantie last minute

Ondanks dat de kerstvakantie als hoogseizoen geldt, hoeft een huisje boeken niet duur te zijn. Er blijven namelijk altijd verblijven ongeboekt. In plaats van zich bij de situatie neer te leggen bieden de verhuurders die dan met hoge korting aan. Een ideaal moment voor jou om op vakantie te gaan! Onze aanbieders hebben alle laatste deals verzameld. Hier lees je hoe je kunt genieten van een heel andere kerstmis dan je gewend bent. Zonder dat je daarvoor hoge bedragen hoeft uit te geven. Kijk meteen of jouw ideale idee van kerst ertussen zit!